Bij de NVP hebben we aandacht voor pleeggezinnen. Wij zijn er voor pleegouders, pleegkinderen en eigen kinderen in pleeggezinnen. Wij zijn een plaats voor pleeggezinnen, waar je gehoord en gezien wordt, waar je waardering en steun vindt en waar je je stem kan laten horen om samen de pleegzorg te verbeteren. Met jouw steun kunnen we dit blijven doen.

Word ook lid van de NVP!

Waaraan lever je een bijdrage? Aan het ontwikkelen en het ondersteunen van pleegoudernetwerken, zodat ieder pleeggezin toegang heeft tot zo'n netwerk. Aan de helpdesk, die vragen van pleegouders beantwoordt en advies geeft. Aan het behartigen van de belangen van pleegouders, zowel landelijk als lokaal. Het lidmaatschap van de NVP kost 20 euro per jaar. Als je nu lid wordt, ontvang je het gespreksspel voor pleeggezinnen Dromen, denken doen. Ben je al lid en wil je het spel graag ontvangen? Stuur een mailtje naar info@denvp.nl met je NAW-gegevens en we sturen je het gespreksspel alsnog op!

"Ik zie dat jullie onwijs goed en mooi werk doen. Op Facebook al een aantal reacties van jullie helpdesk gelezen waar ik wat aan had. We hebben besloten om lid te worden omdat we het belangrijk vinden dat dit werk gedaan wordt!"