Bij de NVP hebben we aandacht voor pleeggezinnen. Wij zijn er voor pleegouders, pleegkinderen en eigen kinderen in pleeggezinnen. Wij zijn een plaats voor pleeggezinnen, waar je gehoord en gezien wordt, waar je waardering en steun vindt en waar je je stem kan laten horen om samen de pleegzorg te verbeteren. Met jouw steun kunnen we dit blijven doen. Word ook lid van de NVP!

Waaraan lever je een bijdrage? - Aan het ontwikkelen en het ondersteunen van pleegoudernetwerken, zodat ieder pleeggezin toegang heeft tot zo'n netwerk. - Aan de helpdesk, die vragen van pleegouders beantwoordt en advies geeft. - Aan het behartigen van de belangen van pleegouders, zowel landelijk als lokaal. Het lidmaatschap van de NVP kost 20 euro per jaar. Als je nu lid wordt, ontvang je het gespreksspel voor pleeggezinnen Dromen, denken, doen.

"De helpdesk van de NVP neemt de tijd voor je en gaf mij tips hoe ik met de situatie om moest gaan. Ik voelde mij gehoord en begrepen. Heel fijn dat pleeggezinnen op deze manier ondersteund worden, daarom heb ik besloten om lid te worden."